Today.ua

У Мережі показали, як українці ховаються від камер відеофіксації

Деякі українські автомобілісти після того, як з'явилися камери автофіксації порушень ПДР, почали різними способами «ховати» номери своїх автомобілів. Для цього, в тому числі, використовують «номер-перевертень». У Києві помітили, як на Mercedes-Benz працює такий номер.

За допомогою «рамки-перевертня» водій, перебуваючи за кермом, може всього за дві секунди автоматично поміняти один автомобільний номер на інший.

Такі рамки можна цілком легально використовувати для іменних номерів. Справа в тому, що іменні номерні таблички закріплюються за автомобілем як додаткові. Основними є знаки державного зразка. При цьому основні номерні знаки повинні завжди перебувати в машині. Їх потрібно пред'являти на вимогу поліцейських.

Деякі водії користуються «рамками-перевертнями» для того, щоб приховати державний номер від камер автофіксації. На відео, розміщеному в Мережі, видно, як рамка працює на автомобілі Mercedes-Benz.

Раніше стало відомо, що камери автофіксації порушень отримали нову функцію. Тепер вони реєструють не тільки перевищення швидкісного режиму, але і проїзд по смузі руху громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ