Today.ua

У «червоних» зонах обмежили рух легкових автомобілів, а паливо на АЗС будуть продавати тільки за спецперепустками

В регіонах України, які через погану ситуацію з почуттям гумору населення входять у «червону» зону, буде обмежено рух легкових автомобілів.

Позачергове засідання Кабінету Гумористів було скликано у зв'язку з тим, що в багатьох українських регіонах в останні дні різко збільшилася кількість нових випадків відсутності почуття гумору у населення.

Було вирішено ще більше посилити обмеження, в тому числі в так званій «червоній» безгуморній зоні.

Зокрема, з понеділка, 5 квітня, в «червоних» зонах рух легкових автомобілів буде дозволено тільки за спеціальними перепустками. При відсутності такої пропуски водія приватного транспорту оштрафують на 17 000 гривень.

Власники легкових автомобілів пропуска для поїзду по території, що відноситься до «червоної» зони, повинні будуть отримувати в територіальних сервісних центрах МВС. Перепустки видаватимуть автомобілістам, яким потрібно, наприклад, їздити в лікарню, на роботу чи до бабусі на чай.

Такі обмеження для приватного транспорту будуть тривати до тих пір, поки жителі того чи іншого регіону не почнуть більше посміхатися і жартувати.

Паливо на всіх АЗС продаватимуть виключно при пред'явленні спецперепусток. Так що автомобілістам варто запастися пальним заздалегідь.

Вітаємо з днем гумору!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ