Today.ua

У Європі тестують новий седан, який замінить Ford Mondeo

Фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів новий седан компанії Ford, який в Європі замінить Ford Mondeo. У продажу він може з'явитися в наступному році.

У 2022 році Ford припинить продавати в Європі Mondeo. Однак, американський автогігант не планує поки повністю відмовитися від випуску седанів. Замість Mondeo європейським покупцям запропонують новий седан.

Як буде називатися ця новинка - поки не відомо. Але її вже активно тестують в Європі, про що свідчать шпигунські фотографії. Новий седан Ford отримає широку радіаторну решітку з вузькими фарами по кутах, великі двері (вони стали можливі завдяки довгій колісній базі).

Які силові агрегати увійдуть в лінійку двигунів - не повідомляється. З чуток, покупцям можуть запропонувати гібридну версію.

У Китаї Mondeo знімати з конвеєра не будуть. Там він доступний з парою двигунів з турбонаддувом потужністю 200 і 180 кінських сил.

Раніше стало відомо, що Ford розробив систему Windscreen Weather Station, завдяки якій скло авто не буде пітніти. Вона активується при виявленні вологи в повітрі салону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ