Today.ua

В Європі почалося виробництво Nissan Qashqai нового покоління

В Європі почалося серійне виробництво Nissan Qashqai нового, третього, покоління, який став більше, технологічніше і позбувся дизельних моторів. Незабаром ця новинка з'явиться у дилерів.

Випуск нового Qashqai організовано на заводі Nissan у Великобританії (в Сандерленді). Японському автогігантові довелося інвестувати в його модернізацію 450 млн євро.

Британський завод, на якому працюють близько 7 тисяч осіб, вважається ключовим для Nissan в Європі. Там випускають кілька популярних моделей Nissan, в тому числі Nissan Juke і Nissan Leaf.

Nissan Qashqai нового покоління з'явиться у європейських дилерів вже в кінці поточного місяця. Покупцям його будуть пропонувати в чотирьох комплектаціях - Visia, Acenta, N-Connecta, Tekna і Tekna+.

Лінійка двигунів вся електрифікована, тобто автомобілі можуть їздити на одній електротязі.

В Україні зараз Nissan Qashqai в комплектації Visia коштує від 534 890 гривень. У нього є підігрів передніх сидінь, круїз-контроль багатофункціональне спортивне кермо зі скошеною нижньою частиною, 6 подушок безпеки, кондиціонер та ін.

Раніше стало відомо, що Nissan в рамках глобальної реструктуризації бізнесу скоротить свою мережу продажів у Східній Європі. Японський автогігант також планує закрити свій завод в Іспанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ