Today.ua

В Електронному кабінеті водія відновили дві корисні послуги

В Електронному кабінеті водія відновили дві корисні послуги, які були призупинено після початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ в Україну. Про це повідомляє прес-служба Головного сервісного центру МВС.

Зокрема, в Електронному кабінеті водія власники автомобілів тепер можуть скористатися послугою страхування. Водій обирає страхову компанію, яка більше подобається, після чого купує її страховий поліс.

Крім того, в Електронному кабінеті водія можна знову перевіряти історію автомобілів за VIN-кодом та за персональними даними власників. Це стане в нагоді покупцям машин. Також можна замовити витяг з Єдиного державного реєстру транспортних засобів, щоб дізнатися історію того чи іншого автомобіля.

Прес-служба Головного сервісного центру МВС анонсувала, що за деякий час (це має статися вже незабаром) в Електронному кабінеті водія з'являться нові послуги для власників автомобілів.

Нагадаємо, сервісні центри МВС лише наприкінці березня почали відновлювати послуги для водіїв, які були скасовані після того, як 24 лютого війська РФ розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Нині вже практично всі послуги відновлено.

Раніше повідомлялося, що в Україні може з'явитися новий седан Chevrolet.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ