Today.ua

В Альпах тестують Skoda Superb нового покоління

В австрійських Альпах фотошпигуни під час дорожніх тестів помітили таємничий новий автомобіль компанії Skoda. Можливо, перед нами тестовий прототип універсала Skoda Superb нового покоління.

Прототип має корпус Superb поточного покоління, але у нього нові елементи на носовій частині. Зазвичай такі елементи прийнято випробовувати при розробці автомобілів нового покоління.

Крім того, Superb нового, четвертого, покоління повинен з'явитися в 2023 році, тому у моделі поточного покоління мало часу для оновлення.

З чуток, в лінійку двигунів нового Superb увійдуть бензинові і дизельні силові агрегати. Покупцям також запропонують гібридну версію.

Також є інформація (вона не підтверджена офіційно), що новий Superb в кузові універсал буде орієнтований на Західну Європу, а в кузові ліфтбек - на Східну Європу.

В Україні зараз ліфтбек Skoda Superb в базовій комплектації коштує від 934 589 гривень. Він оснащується 2,0 л бензиновим двигуном з подвійним турбонаддувом потужністю 190 к.с. Мотор працює разом з коробкою передач 7DSG.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Skoda в кінці 2021 роки представить новий бюджетний седан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ