Today.ua

У 2026 році з'явиться кросовер Audi Q7 нового покоління

Компанія Audi планує у 2026 році випустити на ринок Audi Q7 нового покоління. Це буде третє покоління популярного німецького середньорозмірного кросовера.

Audi Q7 першого покоління з'явився у 2005 році. З 2015 року автомобілістам пропонують його друге покоління. Звичайно, за сучасними мірками вже настав час Audi поставити на конвеєр Q7 третього покоління, але це відбудеться тільки в 2026 році. Наразі ж у 2024 році з'явиться оновлена версія цього кросовера (див. фото) з новим дизайном, модернізованими двигунами та великим набором обладнання у стандартній комплектації.

Новий Audi Q7 буде однією з останніх моделей компанії Audi із двигунами внутрішнього згоряння. З 2026 року цей німецький автогігант планує розробляти лише електромобілі.

Дизайн нового Q7 буде виконаний у стилі дизайну нових Audi Q3 та Q5. Тобто він отримає нову восьмикутну решітку радіатора, нові світлодіодні фари, нові бампери та видозмінені задні ліхтарі. У цього кросовера буде просторий салон та місткий багажник. Але чи будуть вони більшим, ніж у моделлі другого покоління – це поки що не відомо.

Audi Q7 2025

Q7 третього покоління побудують на модернізованій платформі MLB, яка є основою моделі поточного покоління. Це означає, що у нового кросовера будуть нові бензинові та дизельні двигуни, у тому числі м'які гібридні та повноцінні гібридні силові установки. У нього збільшиться запас ходу на електротязі. Audi стверджує, що новий Q7 отримає зовсім нове сімейство двигунів.

Для того, щоб уявити, який салон буде у Audi Q7 третього покоління, достатньо заклянуть усередину нового Audi Q6 e-tron. Відповідно до стилю дизайну салону Q6 e-tron компанія Audi планує створювати інтер'єри всіх своїх новинок. Audi Q6 e-tron має панорамний вигнутий дисплей з панеллю приладів і сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи, сенсорний дисплей для переднього пасажира. А як опція доступний проекційний дисплей доповненої реальності.

Audi Q7 2025

Як ми вже говорили, Audi Q7 третього покоління у продажу з'явиться у 2026 році. Але це буде не найбільший кросовер у модельній лінійці Audi. Приблизно водночас Audi почне серійне виробництво нового Q9.

Нагадаємо, раніше шпигуни показали перший електричний універсал компанії Audi.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ