Today.ua

У 2022 році з'явиться Mazda 6 нового покоління

Компанія Mazda планує в 2022 році випустити на ринок нову Mazda6. Це буде вже четверте покоління культового японського седана.

Mazda6 четвертого покоління, за даними японської преси, побудують на абсолютно новій платформі. Це буде абсолютно новий автомобіль на технічному рівні.

Нова платформа дозволить використовувати в силових установках електромотори. Базовою буде так звана "м'яка" гібридна силова установка (MHEV), так як вона дозволить знизити рівень викидів шкідливих речовин в атмосферу і витрата палива.

Крім того, нова Mazda 6 отримає повноцінну гібридну силову установку (PHEV). Це буде перша повноцінна гібридна модель компанії Mazda.

Зовні новий культовий японський седан отримає деякі елементи в стилі концепту Mazda Vision Coupe, який показали в 2017 році на автосалоні в Токіо. В цілому ж дизайн нової Mazda6 буде відповідати новому корпоративному дизайну.

Офіційна прем'єра Mazda6 нового покоління відбудеться в першій половині 2022 року. Спочатку вона з'явиться в Японії, а потім і в інших країнах світу.

Раніше стало відомо, що Mazda почала продавати новий електричний кросовер Mazda CX-30 EV.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ