Today.ua

“Укрпошта“ розпродає 1600 б/в автомобілів - подробиці

"Укрпошта" на відкритому державному електронному аукціоні ProZorro виставила на продаж понад 1600 непридатних до роботи автомобілів, які не використовуються більше 10 років. Купити їх може кожен бажаючий.

У переважній більшості продаються старі ЗІЛи, ВАЗи, Ниви, ЗАЗи, але є навіть іномарки BMW, Audi і Mercedes-Benz 1980-90-х років випуску.

Лоти сформовані в розділах по областям. Їх загальна вартість - 10,9 млн гривень. Всі автомобілі продаються буквально пачками (десятками і сотнями). Так, наприклад, можна купити 30-50 автомобілів (майже всі в дуже поганому стані) за 200-300 тисяч гривень.

Любителів рідкісних автомобілів може зацікавити фургон Citroën C15, Mazda E2200, польські мікроавтобуси Żuk, поштовий КАМАЗ і українські Таврії з надбудовами і пікапи з тентом.

Найстаріший автомобіль, який продає "Укрпошта", - це ЗІЛ-ММЗ 555 1968 року випуску. Він знаходиться теж в жалюгідному стані.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Києві знайшли "кладовище" старих автомобілів, в основному часів СРСР. Кілька з них можна відновити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ