Today.ua

Український всюдихід Sherp протестували на дорогах США (відео)

Американський блогер розмістив в Мережі відео, в якому показав, як український всюдихід Sherp може впоратися з побутовими завданнями. Для цього він скористався послугами громадського харчування, з'їздив на автомийку і спробував самостійно заправитися.

Відразу скажемо, що, незважаючи на компактні розміри, Sherp - це далеко не найкращий транспортний засіб для поїздок по місту. Тим більше, що в США на ньому не можна їздити по міських дорогах (тільки де-небудь в глушині, як і покладається справжньому всюдихіду). У всякому разі, такої думки дотримуються американці.

Блогер узяв в подорож свою дівчину. Спочатку він показав, як попадають в кабіну. Після недовгих приготувань американець на швидкості 20 км/год вирушив в місто, привертаючи до себе, вірніше, до свого всюдихіда, велику увагу.

Першою зупинкою став ресторан швидкого харчування Dunkin' Donuts. Блогеру, для того, щоб забрати своє замовлення, довелося вийти з всюдихіда. Потім він, після, мийки, відправився далі.

Наступною зупинкою став McDonald's. Там блогеру теж довелося вийти з салону, щоб забрати свое замовлення. І тут його і дівчину чекав справжній шок. Виявляється, в «Шерпу» немає підстаканників!

Потім український всюдихід поїхав на АЗС. Там його водієві довелося помучитися з паркуванням, щоб паливний шланг діставав до бензобака.

Раніше стало відомо, що Sherp PRO ATV купив за 120 тисяч доларів відомий американський репер Каньє Уест.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ