Today.ua

Українець переобладнав “Волгу“ для поїздок на дровах

В Україні постійно збільшується вартість бензину, дизельного палива та автогазу. Це змушує водіїв шукати альтернативні варіанти палива. Заповзятливий житель Волині навіть переробив свою "Волгу" таким чином, що вона тепер їздить на дровах.

На автомобіль ГАЗ-31029 народний умілець встановив газогенератор, який працює на дровах. Якщо бути точнішим, то його встановили у багажнику.

Народний майстер навчився встановлювати газогенератор, прочитавши інструкцію в Інтернеті. На переобладнання "Волги" знадобилося лише 100 доларів.

Стверджується, що ГАЗ-31029 на дровах може проїхати 50 км. Але якщо в салон покласти зайвий мішок дров, запас ходу збільшиться на 100 км. При цьому автомобіль розганяється до 100 км/год.

Власник автомобіля каже, що завдяки дровам він за три роки на паливі зекономив близько 50 тисяч гривень. Найближчими роками економія обіцяє стати ще більшою, оскільки постійно збільшується вартість автомобільного палива.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що мешканець Чернігівської області зробив кабріолет на базі Opel Astra першого покоління. У Astra зрізали дах і встановили м'який верх, який легко відкривається та закривається. Дверей у цього автомобіля немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ