Today.ua

“Убийца“ Skoda Octavia за $11 000 уже в продаже

Компанія Geely почала продавати в Китаї бюджетний седан Geely Emgrand нового, четвертого, покоління. У базовій комплектації він коштує 11 тисяч доларів.

Новий Emgrand створили на модульній платформі BMA. Його довжина становить 4638 мм, ширина - 1820 мм, висота - 1460 мм, а колісна база - 2650 мм. Тобто він трохи довший і нижчий, ніж модель попереднього покоління.

Зовнішність седана серйозно переробили. Його дизайн зроблений в такому ж стилі, як дизайн флагманського Geely Preface. У нього з'явилася нова решітка радіатора, новий передній і задній бампери, нові діодні фари, видозмінені задні ліхтарі і 17-дюймові колісні диски.

У салоні з'явилася цифрова приладова панель з 12,3-дюймовим екраном. Є також 10,25-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи.

Цей седан оснащується 1,5 л бензиновим двигуном потужністю 114 к.с., який працює разом з варіатором. Динамічні характеристики і витрата палива поки нам не відомі.

Новий Geely Emgrand пропонують жителям Піднебесної за ціною 11 тисяч доларів за базову комплектацію Premium і 14 тисяч доларів за топову комплектацію Flagship.

Нагадаємо, раніше китайська компанія Chery показала нового конкурента кросовера Kia Sportage.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ