Today.ua

У киянина, в рахунок оплати 150 непогашених штрафів вилучили дорогий позашляховик

У киянина, який накопичив штрафи за півтори сотні порушень правил дорожнього руху, вилучили дорогий позашляховик. Горе-водій зумів заробити неймовірну кількість штрафів на загальну суму близько 130 тисяч гривень.

Причому жоден із цих штрафів він не сплатив. У результаті, його залишили без автомобіля. На відео, яке опублікував у своєму Facebook заступник міністра юстиції Андрій Гайченко, евакуатор забирає автомобіль штрафника.

"147 неоплачених штрафів на суму близько 130 тисяч гривень та швидкість 167 км/год. З такими показниками "пальму першості" у Києві впевнено тримає власник автомобіля на відео", - написав у коментарі до опублікованого відео Андрій Гайченко.

Таким чином, дорогий позашляховик буде недоступний його власнику, поки той не розрахується за всіма штрафами, виписаними йому.

"Після оплати всіх штрафів та видатків ГІС, власник зможе повернути свій автомобіль і, сподіваюся, перегляне своє ставлення до Закону", - пише чиновник.

Він також повідомив у публікації, що цей Range Rover – не єдиний транспортний засіб, вилучений цими днями у злісних порушників правил дорожнього руху. Загалом за два дні Виконавча служба спільно з МВС вилучила в Києві 7 автомобілів у любителів швидкої їзди.

Лише столицею правоохоронці не обмежаться. На черзі такі ж рейди по штрафниках в Одесі і Дніпрі.

Нагадаємо, влада готує жорсткіші вимоги до автомобілістів. Зокрема, повернуть обов'язковий техогляд, а також особливо злісних порушників позбавлятимуть водійських прав довічно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ