Today.ua

У Ford Everest з'явилася нова спортивна версія

Компанія Ford додала для свого рамного позашляховика Ford Everest нову спортивну версію, яка називається Ford Everest Sport RWD. Вона коштує від 40 737 доларів.

До стандартної комплектації Everest Sport RWD входить велика кількість обладнання. Так, цей позашляховик отримав чорну обробку кузова, 20-дюймові легкосплавні колісні диски, позначення Everest на капоті і позначення Sport ззаду, передні сидіння зі шкіряним тисненням Sport з підігрівом/охолодженням, сидіння водія з електроприводом і пам'яттю налаштувань, пасажирське сидіння з електроприводом та ексклюзивний колір Blue Lightning.

Під капотом знаходиться, як і у стандартної версії, 4-циліндровий 2,0 л бі-турбо дизельний двигун потужністю 205 к.с. і 500 Нм крутного моменту.

Ford також оновив інші комплектації Everest. Наприклад, у комплектації Everest Platinum у стандартній версії є сталевий захист днища та чорний дах, а у Everest Platinum – позашляховий Off-Road Pack та 21-дюймові колісні диски з позашляховими шинами.

Компанія Ford випускає Ford Everest з 2003 року. Наразі покупцям пропонують його третє покоління. Це середньорозмірний рамний позашляховик. На індійському ринку його продають під назвою Endeavour.

Раніше стало відомо, що Ford у середині 2023 року зніме з конвеєра Ford Fiesta.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ