Today.ua

У дешевого кросовера Renault з'явилася нова версія

У компактного кросовера Renault Kiger з'явилася нова комплектація RXT. Це вже п'ята комплектація паркетника, який в базовій версії коштує трохи більше 7 500 доларів.

Kiger RXT отримав яскравий двоколірний кузов і рейлінги на даху, а також світлодіодні фари, 16-дюймові легкосплавні диски з алмазним огранюванням, автоматичний клімат-контроль, мультимедійну систему з 8-дюймовим екраном, панель для бездротової зарядки смартфонів, аудіосистему Arkayms, підтримку Apple CarPlay і Android Auto та інше.

Деяке з цього обладнання раніше було доступно тільки в топової комплектації.

Під капотом знаходиться трициліндровий 1,0 л бензиновий двигун потужністю 72 к.с. Він працює в парі з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач або з роботизованою коробкою передач.

Зовні Kiger RXT виглядає точно так само, як і топова комплектація RXZ. При цьому у нього деяке обладнання від топової версії, але коштує він дешевше.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Renault випустив кросовер Renault Kiger на світовий ринок, хоча його спочатку створювали для Індії. Незабаром його продажі почнуться ще в декількох країнах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ