Today.ua

Toyota розробляє конкурента Renault Logan

Компанія Toyota планує розробити і випустити на ринок новий бюджетний седан Toyota Belta. Він повинен буде скласти конкуренцію Renault Logan.

Деякі автовиробники останнім часом перестали випускати седани або планують це зробити. Причина полягає в тому, що в багатьох країнах знизився попит на седани. Покупці зараз роблять акцент на кросовери і позашляховики.

Однак, Toyota вважає, що поки ще седани рано списувати з рахунку. Тим більше, що є країни, де інтерес до них не знизився (наприклад, Індія і Китай). Тому боси японського автогіганта вирішили випустити на ринок новий недорогий і компактний седан.

Цю новинку побудують на базі Suzuki Ciaz. Його довжина складе 4490 мм, а колісна база - 2650 мм. Про дизайн поки говорити рано. З чуток, новий японський седан отримає вузьку решітку радіатора з хромованою окантовкою, бампер з широким повітрозабірником.

Під капотом буде знаходитися чотирициліндровий 1,5 л двигун потужністю 105 к.с., який працює разом з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач або з чотириступінчастим «автоматом».

Раніше стало відомо, що в Україні почалися продажі оновленої Toyota Camry. Вона отримала невеликі зміни в дизайні і нові технології.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ