Today.ua

Toyota RAV4 готується до оновлення

Компанія Toyota обновила кросовер Toyota RAV4 п'ятого покоління для ринку Австралії. Через деякий час приблизно в такому ж стилі з'явиться і оновлена європейська версія RAV4.

Австралійський офіс Toyota оголосив про оновлення Toyota RAV4, але поки не показав жодної фотографії цієї новинки. Відомо тільки, що у нового RAV4 будуть нові світлодіодні фари і противотуманки, а також нові колісні диски.

У версії Cruiser буде електрорегулювання передніх сидінь у восьми напрямках і триступенева вентиляція водійського і переднього пасажирського крісел. Версії з бензиновим двигуном отримають систему Start/Stop.

Крім того, в базовій комплектації побільшає обладнання та різноманітних корисних дрібниць (наприклад, з'явиться підсвічування дверних клавіш). У більш дорогих комплектацій будуть нові системи безпеки, наприклад, система виявлення перешкод при русі заднім ходом з автоматичним гальмуванням.

В Україні Toyota RAV4 в базовій комплектації коштує від 697 404 гривень. Така комплектація оснащується 2,0 л бензиновим двигуном потужністю 173 к.с., який працює разом з 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

Раніше повідомлялося, що в Україні почалися продажі оновленої Toyota Camry, яка отримала невеликі зміни в дизайні і нові технології.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ