Today.ua

Toyota представила оновлений кросовер Corolla Cross

Компанія Toyota офіційно представила оновлений кросовер Toyota Corolla Cross. Цей популярний кросовер отримав помітні зміни в дизайні кузова, в інтер'єрі та в технологіях.

У Toyota Corolla Cross існує, як мінімум, три версії, залежно від регіону, де його продають. Зокрема, є американська, європейська та азійська версії. Оновлена Corolla Cross, яку щойно презентувала Toyota, належить до азійської версії. Вона дебютувала в Таїланді. Мабуть, найближчим часом цей японський автогігант оновить і інші версії Corolla Cross.

Які зміни відбулися з цим кросовером? Він отримав нову решітку радіатора, нові світлодіодні фари, нові бампери та нові задні ліхтарі. Загалом автомобіль має більш спортивний вигляд, ніж раніше. Можливо, такі ж зміни відбудуться в дизайні американської та європейської версії Corolla Cross, але Toyota поки що про це ще нічого не говорила.

У салоні з'явилися 12,3-дюймова цифрова панель приладів і 10,1-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи. Це значне поліпшення. У США, наприклад, найбільша цифрова панель приладів - на 7 дюймів. І то вона пропонується лише в топових комплектаціях XLE та XSE.

Чи відбулися якісь зміни в лінійці двигунів - не відомо. У Таїланді Corolla Cross має лише чотирициліндровий 1,8-літровий бензиновий двигун і дві його гібридні версії. У США цей кросовер оснащується 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 169 к.с. і двома його гібридними версіями потужністю 196 к.с.

Найімовірніше, в лінійці двигунів нічого не змінилося. А щодо змін у дизайні кузова та в інтер'єрі, то американська та європейська версії Corolla Cross, найімовірніше, отримають такі самі оновлення, як і азійська версія.

В Україні зараз Toyota Corolla коштує від 1 045 800 гривень, а кросовер Toyota Corolla Cross з гібридною силовою установкою - від 1 371 600 гривень. Гібридна Corolla Cross оснащується 2,0-літровим гібридним двигуном потужністю 197 к.с. Витрата палива становить 4,3 літра на 100 км шляху.

У стандартну комплектацію входить Антиблокувальна гальмівна система, система допомоги під час екстреного гальмування, електронна система розподілу гальмівного зусилля, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, система допомоги утримання автомобіля у смузі руху, активна система допомоги проходження поворотів, шкіряне кермо та багато іншого.

Раніше ми розповіли про те, що Toyota почала продавати новий електричний кросовер Bozhi 4X.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ