Today.ua

Toyota Land Cruiser 300 може з'явитися пізніше, ніж очікувалося

Позашляховик Toyota Land Cruiser нового покоління, який отримає індекс 300, дебютує не навесні, а 1 серпня 2021 року. Така інформація з'явилася в соціальних мережах, але вона офіційно не підтверджена.

Справа в тому, що колишній головний інженер Toyota LandCruiser вичитує дні до 1 серпня 2021 року. Саме в цей день будуть відзначати 70-річчя знаменитого японського позашляховика.

Правда, до кінця не зрозуміло, навіщо колишній головний інженер Toyota LandCruiser вичитує дні до 70-річного ювілею Land Cruiser. Можливо, він щось знає про те, коли японський автогігант покаже нове покоління цієї моделі.

З чуток, Toyota Land Cruiser 200, тобто модель, яка знаходиться у продажу вже 14 років, припинять випускати в найближчі тижні. Японському автогігантові знадобиться кілька місяців, щоб підготувати конвеєр до випуску Land Cruiser 300.

Новий Toyota Land Cruiser може отримати підзаряджатися гібридну силову установку, яка допоможе значно знизити витрату палива. У нього також з'являться сучасні технології.

Нагадаємо, раніше в Україні почалися продажі Toyota Camry в топової комплектації з 3,5 л двигуном V6 потужністю 302 к.с. Це найпотужніша і швидка Camry.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ