Today.ua

ТОП-5 найпопулярніших б/в кросоверів в Україні

В Україні, як і в багатьох інших країнах світу, в останні роки спостерігається справжній бум кросоверів. Деякі автовиробники відмовляються від седанів і універсалів, щоб випускати паркетники. Пропонуємо вашій увазі ТОП-5 найбільш продаваних б/в кроссовров на українському ринку в липні.

Почнемо з того, що в липні 2021 року в Україні продали 26,5 тисяч кросоверів і позашляховиків.

Перше місце в цьому рейтингу зайняв Nissan X-Trail. Також він відомий як Nissan Rogue (під цією назвою він продається в США, звідки його і ввозять в нашу країну). У липні 2021 року в Україні зареєстрували 1 826 вживаних кросоверів X-Trail.

Друге місце у баварського кросовера BMW X5. У липні українську прописку отримали 1 212 паркетників X5. Зізнаємося, це досить несподіваний результат, враховуючи ціну BMW X5, навіть якщо він б/в.

Компактний кросовер Hyundai Tucson посів третє місце (в деяких країнах він продається як Hyundai ix35). 1 093 кросссовер Tucson зареєстрували в нашій країні в липні поточного року.

Замикають п'ятірку найпопулярніших б/в кросоверів в Україні в липні Mitsubishi Outlander і Ford Escape (Kuga) - 1 064 і 983 реєстрацій відповідно.

Нагадаємо, раніше експерти назвали п'ять найнадійніших б/в кросоверів, які проїжджають 300 тисяч кілометрів і більше без поломок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ