Today.ua

ТОП-5 найбільш надійних кросоверів

Згодом виходять з ладу навіть найнадійніші автомобілі. Але серед кросоверів є моделі, які ламаються рідше всього. Пропонуємо до вашої уваги ТОП-5 найнадійніших кросоверів.

1. BMW X3

Компанія BMW почала випускати компактний кросовер BMW X3 (див. фото вгорі) у 2003 році. Зараз автомобілістам пропонують його третє покоління. Проїхати 500 тисяч км без ремонту може X3, який оснащуються рядною «шісткою» з серії М54.

2. Mitsubishi Outlander

З лютого 2021 року покупцям пропонують Mitsubishi Outlander четвертого покоління. Перші покоління цього кросовера заробили дуже хорошу репутацію. Експерти рекомендують звернути увагу на Outlander, що випускався у 2008-2011 роках. Особливо на версію з 3-літровим мотором, автоматичною коробкою передач та повним приводом. Така версія має найменше проблем.

3. Toyota RAV4

Toyota випускає цей кросовер із 1994 року. Нині у продажу п'яте покоління RAV4. Це один із найпопулярніших кросоверів у багатьох країнах. Експерти рекомендують звернути увагу на Toyota RAV4, який випускали у 2005-2010 роках. Добре себе показали варіанти як з 2-літровим мотором, так і з агрегатом на 2,4 літра. Коробка передач – автоматична.

4. Toyota Highlander

У США більше 12% первісних покупців кросовера Toyota Highlander володіють ним не менше 15 років. Це свідчить про високу надійність цієї моделі. Найнадійніші двигуни із серії 1MZ-FE – 2,4-літрові V6.

5. Lexus RX300

Люксовий кросовер Lexus RX з'явився у 1998 році. З 2015 року продають його четверте покоління. Експерти також відзначають його надійність. Більшість цих паркетників оснащується двигуном 1MZ-FE. Уважно слідкувати треба не так за мотором, як за коробкою передач.

Нагадаємо, раніше експерти назвали 5 кросоверів, які можна сміливо купувати навіть з великим пробігом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ