Today.ua

ТОП-5 кросоверів, які можна купувати навіть з великим пробігом

Чим більше експлуатується автомобіль, тим частіше він ламається. Згодом виходять з ладу навіть найнадійніші моделі. Але серед кросоверів є моделі, які ламаються рідше за все. Пропонуємо вашій увазі ТОП-5 кросоверів, які можна купувати навіть з великим пробігом.

Основою рейтингу стали дослідження експертів Consumer Reports і JD Power, звіти німецької організації з технічного нагляду TUV і німецького автомобільного клубу ADAC.

Subaru Forester

Перше місце по надійності зайняв Subaru Forester (див. фото вгорі). Японці почали серійне виробництво цього повнопривідного кросовера в 1997 році. Зараз покупцям пропонують його п'яте покоління.

Більшість власників Forester не поспішають з ним розлучатися навіть через десять років експлуатації. Надійні двигуни дозволяють цьому паркетнику без серйозних проблем проїжджати понад 500 тисяч кілометрів.

Toyota RAV4

Це один з найстаріших кросоверів в модельній лінійці компанії Toyota. Його випускають з 1994 року. Зараз у продажу п'яте покоління цієї моделі. Він один з найпопулярніших кросоверів в багатьох країнах. Не дивно, адже це відмінна і дуже надійна машина.

Honda CR-V

Цей компактний кросовер теж цінують за надійність. Експерти різних організацій відзначають у нього навіть при дуже великому пробігу мінімальну кількість виникаючих несправностей.

Honda випускає кросовер CR-V з 1995 року. Зараз у продажу його п'яте покоління.

Kia Sportage

У 2015 році в дослідженні надійності машин, придбаних у 2012 році, експерти J.D. Power назвали лідером в класі кроссовров Kia Sportage. Його високу надійність багато разів відзначали в дослідженнях Consumer Reports

Lexus RX

Люксовий середньорозмірний кросовер Lexus RX з'явився в 1998 році. З 2015 року продають його четверте покоління. Експерти теж відзначають його надійність.

Раніше експерти німецького журналу AUTO BILD назвали ТОП-5 кращих б/в позашляховиків для бездоріжжя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ