Today.ua

ТОП-3 перемикача в автомобілі, про які багато хто не знає

Сучасні автомобілі оснащуються такою великою кількістю різноманітних функцій, що автомобілісти інколи навіть не здогадуються про існування і призначення деяких з них. І дарма. Іноді нові технології можуть дуже стати в нагоді. Сьогодні ми розповімо про три перемикача в машині, про які багато хто не знає.

Спочатку розповімо про Shift Lock Release на автоматичній коробці передач. Ця кнопка дозволяє заблокований «автомат» переставити в нейтральне положення.

Дуже корисна функція, коли потрібно евакуювати машину, але немає можливості включити запалювання. В цьому випадку потрібно їхати на швидкості не вище 30 км/год і на відстань не більше 30 км.


Практично у кожного сучасного автомобіля є можливість дистанційного відкриття всіх стекол. Вони і закриваються теж дистанційно. Як працює така система? Просто утримуйте кнопку закриття або відкриття дверей.


Чи звертали ви увагу на вимикач подушки безпеки з боку пасажира, який знаходиться в бардачку або на правому торці передньої панелі? Думаємо, що, звичайно, звертали, але не надавали йому великой уваги. І дарма. Ця функція стане в нагоді, якщо ви збираєтеся везти вагітну жінку або маленьку дитину в кріслі, встановленому проти ходу машини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ