Today.ua

ТОП-3 б/в кросоверів з кращим салоном

При покупці автомобіля часто остаточне рішення роблять під впливом вражень від його салону. Експерти назвали три кроссовера у віці трьох років з найкращим салоном. Враховувалися моделі середнього цінового сегмента.

Mazda CX-9

Трирічна Mazda CX-9 (див. фото вгорі) - це модель другого покоління. У цього великого кросовера є третій ряд сидінь. Приладова панель виконана в елегантному стилі, а вставки з алюмінію і червоного дерева додають відчуття дорогої речі.

В Україні Mazda CX-9 оснащується 2,5-літровим бензиновим мотором потужністю 231 к.с. і 420 Нм крутного моменту. Він працює разом з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Розгін до 100 км/год займає 8,6 секунди при максимальній швидкості 210 км/год.

Honda CR-V

Трирічна Honda CR-V - це модель п'ятого покоління. Японці зробили затишний інтер'єр в машині масового сегмента. Недорогі, але якісні матеріали обробки підкреслені вставками під дерево на панелі і в дверях.

В Україні цей кросовер продається з 1,5 л турбодвигуном, 2,0 л бензиновим мотором, а також є версія з гібридною силовою установкою.

Mini Countrymen

Міні-кросовер Mini Countryman відрізняється класичним дизайном і елегантним, зручним салоном. До того ж він оснащується надійними системами безпеки.

У лінійку двигунів входять кілька бензинових і дизельних агрегатів. Наприклад, є 2,0 л бензиновий двигун потужністю 230 к.с.

Раніше експерти назвали автомобілі, які можна купувати навіть з великим пробігом, так як вони відрізняються надійністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ