Today.ua

ТОП-3 б/в кросоверів за ціною 5 000 доларів

На вторинному автомобільному ринку зараз дуже великий вибір кросоверів. Експерти Consumer Reports стверджують, що можна вибрати надійну модель, навіть якщо є лише 5 000 доларів. Вони проаналізували дані з продажів у США десятків тисяч автомобілів і назвали три найнадійніші б/в кросовери за ціною 5 000 доларів.

Зверніть увагу, що ціни насправді дещо відрізняються. Автомобілі можуть коштувати дешевше або дорожче, залежно від стану.

Усі три вибрані кросовери оснащуються електронним контролем стійкості (ESC). Ця система безпеки зараз є обов'язковою для всіх нових автомобілів у США.

На третьому місці знаходиться кросовер Toyota RAV4 2005 випуску (це його третє покоління). Його ціна становить від 5 100 до 5 550 доларів, залежно від комплектації та стану.

Друге місце зайняв Honda Pilot 2006 випуску. Його ціна становить від 5 625 до 7 200 доларів.

На перше місце поставили кросовер Honda CR-V 2005 випуску. Його ціна на американському ринку – від 5 050 до 5 975 доларів.

Зверніть увагу, що до цього рейтингу потрапили лише японські паркетники. Не дивно, адже всі ці три моделі давно лідирують у своїх сегментах. В Україні з цих моделей добре знайомі Toyota RAV4 та Honda CR-V. А ось Honda Pilot українцям знайомий менше.

Нагадаємо, раніше експерти британського журналу WhatCar назвали 10 найнадійніших б/в кросоверів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ