Today.ua

ТОП-10 найкращих компактних кросоверів 2021 року

У 2021 році Today.ua багато писав про кросовери, що не дивно, враховуючи їхню величезну популярність. Наприкінці року підбивають підсумки. Тому сьогодні ми назвемо 10 компактних кросоверів, які на думку британського видання Autocar були найкращими у 2021 році.

1. Volkswagen T-Cross

Це перший компактний кросовер у модельній лінійці Volkswagen. На відміну від деяких інших моделей він отримав дизайн, який більш традиційний для кросоверів. До лінійки двигунів входять кілька силових агрегатів.

Autocar вважає, що салон Volkswagen T-Cross (див. фото вгорі) міг бути вищої якості, враховуючи репутацію Volkswagen. Проте він все одно виявився відмінним автомобілем, і тому посів перше місце.

2. Ford Puma

Дебютом Ford у класі компактних кросоверів став Ecosport, який багато в чому приніс розчарування. Натомість наступний компактний паркетник американського автогіганта виявився кращим. Йдеться про Ford Puma.

Покупцям пропонують три 1,0 л бензинових двигуна з турбонаддувом та з гібридною технологією.

3. Seat Arona

У Seat Arona ціна трохи більша, ніж у конкурентів. Але це компенсується високоякісною інформаційно-розважальною системою та дивовижними тактильними відчуттями.

4. Renault Captur

Renault Captur другого покоління виявився в рейтингу вищим, ніж його "далекий родич" Nissan Juke з кількох причин. Наприклад, у нього більш просторий салон, якісніші матеріали, різноманітні технології та великий вибір двигунів.

5. Mazda MX-30 (CX-30)

Покупцям зараз Mazda MX-30 пропонують лише з електричною силовою установкою. Пізніше у нього з'явиться версія із гібридною силовою установкою. От тільки запас ходу в нього міг бути більшим.

6. Peugeot 2008 та e-2008

Друге покоління Peugeot 2008 виявилося набагато кращим, ніж його перше покоління. Тепер він може гідно конкурувати із лідерами свого сегменту. Його салон оброблений такими ж матеріалами, як у Peugeot 3008 та 5008. У лінійці двигунів бензинові та дизельні силові агрегати. Існує також повністю електрична версія.

7. Nissan Juke

Nissan Juke свого часу став фундатором сегменту компактних кросоверів. Щоправда, перше покоління викликало критику своїм спірним дизайном. Модель другого покоління стала гарнішою, отримала покращений внутрішній простір. Втім, із лідерами йому конкурувати важко.

8. Honda HR-V e:HEV

Це відмінний економний кросовер із великою кількістю сучасних технологій. Він є чудовим варіантом для поїздок містом. Ось тільки на трасі його силова установка не тягне.

9. Citroen C3 Aircross

На дев'ятому місці у цьому рейтингу Citroën C3 Aircross, який було оновлено у 2021 році. Його практичність не поступається найкращим моделям у цьому сегменті автомобільного ринку. Це один із найдешевших автомобілів свого класу.

10. Dacia Duster

Замикає десятку Dacia Duster. Це найдоступніший кросовер у Європі. Звичайно, у нього є недоліки, наприклад, щодо систем безпеки. Але в цілому це цілком непоганий недорогий просторий сімейний автомобіль.

Нагадаємо, раніше ми назвали 5 кросоверів, які можна купувати навіть із великим пробігом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ