Today.ua

ТОП-10 автомобілів, якими водії задоволені найменше

Через деякий час після покупки того чи іншого автомобіля іноді автомобілісти, з різних причин, починають відчувати розчарування. Американський журнал Consumer Reports, опитавши велику кількість автомобілістів, з'ясував, якими машинами вони були найменш задоволені у 2021 році.

Найбільше американці в 2021 році були розчаровані кросовером Toyota C-HR, який у багатьох країнах має велику популярність. Тільки 29% власників C-HR заявили, що готові знову купити його.

Потрібно зазначити, що в аналогічному опитуванні журналу Consumer Reports, але за 2020 рік, американці були найбільше розчаровані також кросовером Toyota C-HR. Втім, давно відомо, що американці люблять пікапи та великі позашляховики.

Також багато розчарованих власників компактного кросовера Ford EcoSport. Тільки 30% власників EcoSport готові купити його ще раз.

Розчаровані американські автомобілісти й субкомпактним кросовером Chevrolet Trax (як і у 2020 році). Тільки 37% власників Trax готові купити його вдруге.

Infiniti Q50 погоджується вдруге купити 40% його власників. Така не дуже велика кількість відданих прихильників у цього люксового кросовера мабуть через те, що він компактний, тобто з не дуже просторим салоном.

Кросовер Nissan Rogue Sport (у нашій країні його продають під назвою Qashqai) не проти ще раз купити 42% його власників.

Крім того, до 10 автомобілів, якими в 2021 році були найменш задоволені американці, також увійшли Jeep Renegade і Compass, Infiniti QX50 - по 45%, а також Kia Forte (Cerato) та Cadillac XT4 - по 47%.

Нагадаємо, раніше експерти назвали 10 автомобілів, які можна купувати навіть з великим пробігом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ