Today.ua

ТОП-10 автомобілів, які найчастіше викрадають в Україні

Багато автовласників оснащують свої машини сучасними протиугінними системами, однак це часто не зупиняє злочинців. В Україні щороку викрадають тисячі автомобілів. Експерти Auction Auto назвали 10 автомобілів, які найчастіше викрадали в нашій країні у 2021 році.

На першому місці у цьому антирейтингу знаходиться британський повнопривідний позашляховик Land Rover Range Rover. Виявляється, він користується особливою "любов'ю" в українських автовикрадачів. Такий автомобіль, звісно, на розбирання не віддають. Його, після деяких маніпуляцій з номерами та документами, перепродують.

На другому місці знаходиться ще один позашляховик – Toyota Land Cruiser. Незважаючи на сучасні протиугінні системи, ця модель часто стає жертвою злочинців.

Часто автовикрадачі в Україні звертають увагу на повнорозмірний люксовий позашляховик Lexus LX.

У п'ятірку автомобілів, які найчастіше викрадають, в Україні в поточному році також увійшли Toyota Camry і Audi Q7.

Крім того, часто в нашій країні в 2021 році викрадали Toyota RAV4, Kia Optima, Hyundai Tucson, Volkswagen Tiguan і Kia Rio.

Власникам цих та й інших автомобілів потрібно подбати про їх додатковий захист. Наприклад, встановити кілька протиугінних систем, додаткові датчики та мітки, позаштатну сигналізацію, різні "секретки".

Нагадаємо, раніше ми розповіли про автопідстави, які найчастіше використовують зловмисники в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ