Today.ua

ТОП-10 авто, які власники не хочуть продавати навіть через 15 років

Багато автомобілістів намагаються, як тільки дозволяють фінанси, купити новий автомобіль. Але є водії, які ні за що на світі не хочуть продавати свої "ластівки". Експерти ISeeCars.com назвали 10 кращих машин, які власники не хочуть продавати навіть через 15 років після початку експлуатації.

Перше місце в цьому рейтингу зайняв Toyota Prius. 13,7% власників цього гібрида їздять на ньому 15 років і навіть більше. Для гібридної машини це чудовий результат.

На другому місці середньорозмірний кросовер Toyota Highlander. 12,4% власників Highlander їздять на ньому 15 років або більше.

Третє місце цілком заслужено зайняв пікап Toyota Tacoma, так як він давно відомий своєю надійністю. У 11,6% власників ці пікапи залишаються 15 років.

Несподівано високе четверте місце зайняв мінівен Toyota Sienna. 11,5% власників Sienna не розлучаються з ним як мінімум 15 років. Мабуть, справа в тому, що це сімейний автомобіль, тому їм так довго користуються.

На п'ятому місці пікап Toyota Tundra, який теж славиться своєю надійністю. У 11,3% власників ці пікапи залишаються 15 років.

У десятку автомобілів, з якими не хочуть розлучатися їх власники, також потрапили наступні моделі: Honda CR-V (10,7%), Honda Pilot (10,4%), Subaru Forester (9,8%), Toyota 4Runner (9,4%) і Toyota Sequoia (9,1%).

Зверніть увагу, що в цьому рейтингу лише японські автомобілі. Тут немає жодної американської моделі, хоча рейтинг склали на основі аналізу продажів машин в США.

Нагадаємо, раніше експерти німецького журналу AUTO BILD назвали ТОП-5 кращих б/в позашляховиків для бездоріжжя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ