Today.ua

Стали відомі комплектації нового Subaru Solterra

Компанія Subaru розповіла, які комплектації у Європі отримає новий електричний кросовер Subaru Solterra. Продаж цієї новинки на європейському ринку почнеться в листопаді 2022 року.

Європейським покупцям Solterra запропонують у двох комплектаціях – Trek та Touring. В базовій комплектації Trek будуть світлодіодні фари, світлодіодні денні ходові вогні, світлодіодні протитуманні фари, світлодіодні задні ліхтарі, 18-дюймові колісні диски, рейлінги на даху, інформаційно-розважальна система з 12,3-дюймовим дисплеєм, підігрів передніх сидінь, електричні склопідйомники та інше.

Крім того, у базовій комплектації багато активних систем безпеки. Серед них: система автоматичного екстреного гальмування, адаптивний круїз-контроль, система розпізнавання дорожніх знаків, попередження про виїзд зі смуги руху, система попередження зіткнення, моніторинг "сліпих" зон та інше.

У комплектації Touring додатково буде: 20-дюймові колісні диски, панорамний люк, оббивка салону з веганської шкіри, аудіосистема Harman Kardon, підігрів задніх сидінь та інше.

Нагадаємо, компанія Subaru офіційно представила Subaru Solterra у 2021 році. Цей електричний кросовер оснащується двома електромоторами загальною потужністю 160 к.с. і 337 Нм крутного моменту, а також літій-іонною батареєю на 71,4 кВт/год.

Solterra до 100 км/год розганяється за 6,9 секунди при максимальній швидкості 160 км/год. Запас ходу за циклом WLTP – 465 км. У версії Touring через шини великого розміру запас ходу менше – 414 км.

Раніше Subaru показав, яким буде агресивний Forester.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ