Today.ua

Socar купує мережу АЗС Glusco, яку пов'язують з Медведчуком - ЗМІ

Азербайджанська нафтова компанія Socar веде переговори про покупку української мережі АЗС Glusco. Про це повідомляє enkorr з посиланням на інсайдерську інформацію.

Відразу скажемо, що офіційно ця інформація поки що не підтверджена. Про це першим в своєму інтерв'ю розповів глава Wexler Group Петро Белз.

За даними enkorr, мережу АЗС Glusco на продаж виставили в березні 2021 року, відразу після того, як "Роснафта" припинила поставки своєї продукції в Україну. Цікаво, що пропозицію про продаж цієї мережі, як стверджується, отримали тільки міжнародні компанії. Українським операторам паливного роздрібного ринку така пропозиція не робилася.

Потрібно відзначити, що компанія Glusco належить ізраїльському бізнесменові Нісану Моісеєву, який визнав, що є другом Віктора Медведчука. Але він заперечує наявність спільного бізнесу з Медведчуком.

Нагадаємо, раніше Кабінет Міністрів на час карантину ввів в Україні державне регулювання цін на бензин і дизельне паливо. Це не стосується преміальних бензинів і ДТ, які продають мережі АЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ