Today.ua

Шпигуни помітили на тестах новий Land Rover Defender 130

Фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів позашляховик Defender з подовженою колісною базою - Land Rover Defender 130. У продажу він з'явиться в 2022 році.

Раніше в нинішньому році компанія Land Rover пообіцяла, що через 18 місяців почнуться продажі Defender з подовженою колісною базою і з трьома рядами сидінь. Схоже, британський автогігант дотримується свого графіка.

Новий Defender 130 тестують в сильному камуфляжі, але він не приховує характерний "квадратний" дизайн кузова. Обов'язково повинні бути сучасні елементи дизайну, властиві автомобілям Land Rover.

Очікується, що новий Defender 130 буде на 342 мм довший, ніж Defender 110 і на 227 мм довший, ніж Mercedes G-Class. Його довжина складе 5100 мм.

У лінійку двигунів увійдуть бензинові і дизельні силові агрегати, в тому числі гібридні. Автомобіль, який помітили фотошпигуни, судячи з усього, оснащується шестициліндровим гібридним 3,0 л бензиновим двигуном потужністю 355 к.с. До 100 км/год він розганяється за 6,5 секунди.

Передбачається, що новий Land Rover Defender 130 в продажу з'явиться восени 2022 року. Це виходе з раніше озвученого плану Land Rover.

Раніше стало відомо, що Land Rover Defender в новому поколінні, який втратив раму, виявився не таким надійним, як раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ