Today.ua

Шпигуни показали Subaru Crosstrek нового покоління

Фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів Subaru Crosstrek нового, другого, покоління. В Україні цю модель продають як Subaru XV.

Новий Crosstrek тестують у суцільному камуфляжі, тому поки важко сказати щось конкретне про його дизайн. Зважаючи на все, перед нами не прототип, а серійна версія.

Цей компактний кросовер отримає нові бампери, нову решітку радіатора, а також нові фари та задні ліхтарі. Загалом він має схожість із моделлю поточного покоління, але з помітними змінами.

Які зміни відбудуться у салоні – поки що не відомо. Якщо відштовхуватися від нових моделей Subaru, новий Crosstrek буде оснащуватися сучасною інформаційно-розважальною системою.

Що ж до лінійки двигунів, то до неї увійде чотирициліндровий 2,5 л мотор потужністю 182 к.с. і 239 Нм крутного моменту. Цей силовий агрегат вперше став доступним для моделі 2021 року. Чи запропонують покупцям версію з гібридною силовою установкою – поки що не відомо.

За чутками, Subaru почне продавати Subaru Crosstrek нового покоління у 2022 році. Його подаватимуть як модель 2023 року.

В Україні зараз Subaru XV коштує від 904 тисячі гривень. Під капотом у нього є 2,0 л мотор.

Нагадаємо, раніше Subaru показав, яким буде агресивний Forester.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ