Today.ua

Шпигуни показали новий Kia Soul

Фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів оновлений кросовер Kia Soul, який продаватиметься як модель 2023 року. Цю новинку сфотографували під час тестів у Південній Кореї.

Новий Soul тестують у суцільному камуфляжі, тому важко судити про його дизайн. Тим не менш, зрозуміло, що цей кросовер зберіг свій квадратний дизайн кузова, але у нього стали більше фари, трохи змінився дизайн бамперів, решітки радіатора і задніх ліхтарів. Завершили стилістичні зміни нові 5-спицеві легкосплавні колісні диски.

Soul має отримати оновлений пакет систем безпеки, нову інформаційно-розважальну систему з великим дисплеєм та оновлену панель приладів.

Чи відбудуться якісь зміни в лінійці двигунів – поки що не відомо. Очікується, що покупцям запропонують повністю електричну версію, але не ясно, коли саме це станеться. За чутками, буде також гібридна версія. У всякому разі, Hyundai Kona має гібридну версію, а ці дві моделі побудовані на одній платформі.

В Україні Kia офіційно не продає кросовер Kia Soul. Однак його часто привозять з Європи, а потім розмитнюють.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Україні почалися продажі кросовера Kia Sportage нового, п'ятого, покоління, який дебютував кілька місяців тому. У базовій комплектації "Комфорт" він коштує 643 511 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ