Today.ua

Шпигуни показали новітній кросовер Genesis GV60

Genesis на офіційному заході в Мережі представив свій перший електричний кросовер Genesis GV60, який з'явиться у продажу найближчим часом. Завдяки WoopaTV ми з вами вже зараз можемо побачити цю новинку.

Genesis GV60 побудований на модульній платформі E-GMP. Це перший "чистокровний" електромобіль преміального підрозділу Hyundai. Його габарити - 4515x1890x1580 мм. При цьому відстань між осями складає 2,9 метра.

Новий південнокорейський електричний кросовер отримав витягнуту передню частину і укорочену задню частину. Тому він більше схожий на хетчбек зі збільшеним дорожнім просвітом.

Покупцям Genesis GV60 будуть пропонувати в трьох версіях. Базова версія отримає дві комплектації - задню одномоторну (228 к.с. і 350 Нм) і повнопривідну двомоторну (318 к.с. і 605 Нм). Запас ходу - від 368 до 450 км, в залежності від батареї. Є можливість за допомогою спеціального пристрою зарядити батарею з 10 до 80% всього за 18 хвилин.

Цей кросовер оснащується передовими технологіями, в тому числі системою розпізнавання осіб і системою Crystal Sphere. Потрібно відзначити, що Crystal Sphere - це функція безпеки, яка показує, включений електромобіль чи ні.

Genesis GV60 повинен з'явитися у продажу найближчим часом. Ціни поки не оголошені.

Нагадаємо, раніше в Мережі показали новий великий кросовер Hyundai.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ