Today.ua

Renault розробив бюджетний електромобіль

В Інтернет просочилися фотографії нового електромобіля Renault, який створений разом з китайською компанією JMCG (Jiangling Motors Corporation Group). Називається він Yi Ezoom.

Цей недорогий електрокар розроблений спеціально для китайського ринку. Він там буде продаватися під брендом Yi. Його довжина сягає 4675 мм, ширина - 1835 мм, висота - 1480 мм, а колісна база - 2750 мм.

Силова установка складається з електромотора потужністю 150 к.с. і літій-іонної батареї. Динамічні характеристики цього електрокара поки не відомі. Ми також поки не знаємо, який у нього запас ходу.

Офіційна прем'єра нового французько-китайського електромобіля відбудеться в найближчі місяці. Але чекати його в інших країнах не потрібно, адже він створений тільки для ринку Піднебесної.

Французький автогігант має 50% акцій JMCG. Французи розраховують разом з цією компанією розробляти і випускати в продаж недорогі електромобілі.

Раніше повідомлялося, що Renault в рамках стратегії реновації, яка передбачає введення режиму економії, на 30% скоротить свою модельну лінійку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ