Today.ua

Renault показав новий Duster, який по-справжньому здивував

Renault Duster представив в Мережі Renault Duster нового покоління. Але насправді нам ця новинка добре знайома. В Україні її вже давно продають.

Справа в тому, що показаний новий Duster - це насправді модель другого покоління, що з'явилася ще в 2017 році, підготовлена спеціально для Росії. До сих пір російським автомобілістам пропонували Duster першого покоління.

Новий Duster для РФ отримав інше оформлення передка, фірмові світлодіодні габаритні вогні, нові задні ліхтарі, більш пологе вітрове скло. Сріблясті вставки бамперів підібрані в тон до бічних дзеркал і рейлінгів.

Яким буде салон - невідомо, так як Renault показав тільки екстер'єр нового «Дастера». Також поки не повідомлялося нічого про його лінійку двигунів. В Україні, наприклад, в базовій комплектації Duster оснащується 1,6 л бензиновим мотором потужністю 115 к.с., який працює в парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач.

Нагадаємо, що Duster в новому, третьому, поколінні може стати електромобілем. Уже навіть тестували такий прототип на дорогах загального користування.

Раніше стало відомо, що ЗАЗ почав випускати купе-кросовер Renault Arkana. У нього чотири комплектації (Life, Zen, Intense і Intense+).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ