Today.ua

Renault Arkana: які можуть бути проблеми після 30 000 км

З вересня поточного року ЗАЗ почав офіційно випускати купе-кросовер Renault Arkana. Він обіцяє стати лідером в своєму сегменті. Тому багатьом українським автомобілістам цікаво дізнатися, які можливі проблеми при його експлуатації. Журнал «За кермом» розповів, які проблеми можуть бути у Arkana після 30 000 км пробігу.

Відразу скажемо, що за 30 000 км пробігу Renault Arkana проблеми виникли тільки в салоні.

Клімат-контроль

В автоматичному режимі клімат-контроль не справляється, якщо на вулиці близько нуля градусів. В цьому випадку кондиціонер не може визначитися, з якою силою дути. В салоні або жарко, або холодно.

Виліт керма

Кермо регулюється по вильоту, але діапазону не вистачає. Тому водій сідає ближче. Через це ноги зігнуті і стегна не спираються на подушку цілком. При довгій поїздці ноги можуть втомитися. Але водійське крісло зручне.

Помилка системи SOS

За шість місяців два рази спалахували і вимикалися індикатор з гайковим ключем, була помилка системи SOS. Причому це відбувалося без всяких видимих причин.

Мультимедійна система

У інформаційно-розважальної системи дуже повільний процесор. На торкання вона реагує не відразу. Тому не натискайте кілька разів поспіль, нехай система «подумає». При зависанні допоможе перезавантаження.

Помилка ключ-карти

При пробігу трохи більше двадцяти тисяч кілометрів панель приладів показала помилку ключ-карти. Виявилося, що в ключі сіла батарейка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ