Today.ua

Прокляте місце: перехрестя під Києвом,5 на якому регулярно трапляються курйозні ДТП

Недалеко від Києва, в Ірпені, є місце, де постійно трапляються однакові ДТП. На щастя, аварії ці не летальні, проте власникам автотранспорту вони все одно приносять суцільні стреси і збитки. Про регулярні аварії на цьому перехресті розповів у Facebook Emil Salmanov.

"Є в Ірпені одне місце, де відбувається День Бабака. Із завидною регулярністю там трапляється одна і та ж аварія", - пише автор публікації.

Там же він публікує багато знімків аварій із різними машинами на цьому місці і зауважує, що місцева влада проблеми "не бачить" або "не знає, що з нею робити".

У цьому місці багато машин "сідають животом" на бордюр, і вже з'їхати звідти самостійно не можуть. Зняти їх з бордюру може хіба що евакуатор. Перекладати всю провину за те, що відбувається, лише на плечі водіїв не доводиться, бо там неправильно зроблена розмітка. Через це вони вони частенько плутають в'їзд у двір з виїздом із двору. А виїзд там йде під доволі крутим кутом, і бордюр там спорудили просто височенний. Не виключено, що таку перешкоду хтось спеціально спорудив із цією метою - щоби затримувала автомобіль, що скочується вниз.

В якийсь момент у цьому місці навіть поставили знак, що забороняє правий поворот. Але деякі водії, збиті з пантелику розміткою, все ж повертають направо і потрапляють "у капкан" до бордюра. Недарма через постійно повторювану одну й ту саму ДТП автор публікації назвав цю ситуацію "днем бабака".

Щоправда, недавно там все ж виправили розмітку. Можливо, тепер день бабака більше не повториться або хоча би траплятиметься рідше?

Нагадаємо, в Україні суди масово закривають справи, пов'язані з фактами нетверезого водіння. Якщо відкрите провадження, пов'язане з п'яним водінням не розглянуте в суді протягом трьох місяців, то його за законом належить закрити. Рекордсменом із "закривання" п'яних справ став один із суддів Печерського райсуду. Він за один день 19 жовтня звільнив від відповідальності відразу 13 любителів покерувати "під градусом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ