Today.ua

Поліція в Прикарпатті знайшла «двійника» київського Range Rover

Українськими дорогами продовжують їздити автомобілі-«двійники». Але на одного з них стало менше. Все почалося з того, що в Києві власниця Range Rover отримала адмінпостанови про оплату штрафу за перевищення швидкості, зареєстровані камерами автофіксації, хоча в цей час була за кордоном, а автомобіль стояв на парковці.

Жінка, коли повернулася в Україну, звернулася із заявою в поліцію. Вона стверджувала, що не могла порушувати ПДР, так як була поза межами країни, а її автомобілем ніхто не користувався.

Правоохоронці розібралися в цій ситуації. Виявилося, що всі порушення ПДР були зроблені на Range Rover, який практично ідентичний позашляховику, що належить жінці-заявниці. Цей автомобіль оперативно розшукали в місті Калуш Івано-Франківської області.

Тільки деякі ознаки видавали, що це автомобіль-«двійник». Реєстраційні документи на нього показувати відмовилися, а VIN-код виявився підробленим.

Власника «двійника» затримали. Поліція обіцяє скасувати всі адміністративні постанови, виписані справжньому власнику Range Rover.

Раніше стало відомо, що в Києві деякі камери автофіксації порушень ПДР почали реєструвати проїзд по смузі руху громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ