Today.ua

Opel в 2022 році почне продавати «заряджений» Corsa

У 2022 році в продажу з'явиться «заряджений» хетчбек Opel Corsa, який в Великобританії буде продаватися під брендом Vauxhall. Мабуть, цю новинку запропонують і українським автомобілістам.

«Заряджений» Opel Corsa отримає електричну силову установку, тобто він буде електромобілем. Потужність електромотора складе 134 к.с. Ємність батареї - 50 кВт/год (батарея від стандартного Corsa-e).

У цього автомобіля буде модернізована підвіска, поліпшені гальма і вдосконалене рульове управління. Зовні його можна буде відрізнити від звичайного Corsa, наприклад, по великому спойлеру на задніх дверях і великим легкосплавним колісним дискам.

Головними конкурентами «зарядженого» Corsa стануть бензинові Ford Fiesta ST і Volkswagen Polo GTI, а також спортивна електрична Cupra el-Born.

В Україні зараз Opel Corsa в базовій комплектації коштує 492 200 гривень. Він оснащується 1,2 л бензиновим двигуном потужністю 75 к.с., який працює разом з механічною коробкою передач. Топова комплектація з 1,2 л бензиновим турбодвигуном (130 к.с.) і з «автоматом» коштує 667 500 грн.

Раніше показали відео, як в Німеччині електромобіль Opel Ampera-e гасили цілих п'ять годин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ