Today.ua

Opel зробить кросовер з Opel Astra

У 2022 році в продаж може з'явитися кросовер Opel Astra, повідомляє Carscoops. У Мережі показали, як може виглядати ця новинка.

Стверджується, що Opel Astra Cross має кодову заводську назву OV54. Цей кросовер повинен буде конкурувати з такими моделями, як, наприклад, Volkswagen Golf Alltrack, Toyota Corolla Trek і Ford Focus Active Wagon. З огляду на те, що більшість кросоверів C-сегменту (крім Kia XCeed і Ford Focus Active) створені на базі універсалів, то, швидше за все, Opel теж піде цим шляхом.

З чуток, Astra Cross буде побудована на базі Astra Sports Tourer. Вона отримає збільшений дорожній просвіт, нову підвіску, пластиковий обвіс. Тобто зміни будуть приблизно такими ж, як у Insignia Country Tourer.

Деякі експерти вважають, що Opel може вчинити інакше. Передбачається, що Astra Cross створять на базі стандартного хетчбека Astra, точно так, як компанія Toyota зробила Corolla Cross на базі хетчбека Corolla. Але на це знадобляться великі інвестиції. Навряд чи боси компанії Opel підуть на це, з огляду на те, що в модельній лінійці цього автовиробника вже є кросовери Mokka, Crossland і Grandland.

У будь-якому випадку, Astra Cross отримає такі ж силові агрегати, як і стандартна Astra. Також не виключена поява повністю електричної версії.

Нагадаємо, раніше експерти склали ТОП-5 кросоверів, які можна купувати навіть з великим пробігом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ