Today.ua

Новий Toyota Land Cruiser Prado з'явиться в 2022 році

Компанія Toyota офіційно представить позашляховик Toyota Land Cruiser Prado нового покоління (200 Series) влітку 2022 року. Про це повідомляє Creative Trend з посиланням на інсайдерську інформацію.

Land Cruiser Prado поточного покоління (150 Series) з'явився 12 років тому. У 2013 та 2017 роках японський автогігант оновив цю модель. Останнє оновлення, що включало модернізацію трансмісії і обладнання, було в 2020 році. Але випуск нового покоління вже на наш погляд назріло.

Новий Land Cruiser Prado збереже рамну конструкцію і свій традиційний дизайн, але отримає деякі сучасні доповнення (як Land Cruiser 300).

Можливо, він буде використовувати спрощену раму Land Cruiser 300. Це не тільки зробить його легше в порівнянні з попередником, а й значно поліпшить керованість на дорозі і якість їзди. При цьому знамениті позашляхові якості не постраждають.

У лінійку двигунів вперше в історії Prado увійдуть гібридні силові агрегати. Це можуть бути електрифіковані 2,5 л і 2,7 л бензинові двигуни. Також покупцям запропонують версії з традиційними ДВС, наприклад, з чотирициліндровим 2,8 л турбодизелем.

Нагадаємо, раніше в Україні почалися продажі нового Toyota Land Cruiser 300. Відомі його комплектації і ціни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ