Today.ua

Новий Toyota Land Cruiser Prado з'явиться пізніше, ніж очікувалося

Продажі Toyota Land Cruiser Prado нового, п'ятого, покоління можуть початися не взимку 2022 року, як раніше очікувалося, а влітку 2023 року. Про це повідомляє японське видання Best Car Web з посиланням на інсайдерську інформацію.

Старт серійного виробництва нового Land Cruiser Prado затримується через те, що компанія Toyota планує спочатку оновити деякі інші свої моделі і почати випускати новий кросовер Crown.

Toyota Land Cruiser Prado п'ятого покоління побудують на новій платформі, через що за своїми розмірами він буде трохи менше, ніж модель четвертого покоління. Однак, він збереже всі свої позашляхові якості.

Японський позашляховик отримає сучасні технології, в тому числі комунікації, безпеки і допомоги водієві. Поточне покоління з'явилося в 2009 році, і з тих пір в автомобільному світі багато що змінилося.

У лінійку двигунів увійде бензиновий V6 з подвійним турбонаддувом і 2,8 л дизельний мотор. Також покупцям запропонують гібридну версію.

В Україні зараз Toyota Land Cruiser Prado коштує від 1 273 446 гривень. Він оснащується 4,0 л бензиновим двигуном потужністю 282 к.с.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Україні почалися продажі оновленої Toyota Camry. Вона отримала невеликі зміни в дизайні і нові технології.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ