Today.ua

Новий Toyota Land Cruiser 300 вперше помітили на тестах

Компанія Toyota почала дорожні тести нового покоління позашляховика Toyota Land Cruiser, який отримав індекс 300. Його помітили фотошпигуни і виклали в Мережу фотографії. Раніше цю новинку ще ніколи на тестах не бачили.

Судячи з фотографій, Toyota Land Cruiser в новому поколінні збереже свій традиційний «квадратний» дизайн. Але сказати щось конкретне про його дизайн поки важко, так як позашляховик тестують в сильно закамуфльованому вигляді.

Відомо, що Land Cruiser 300 за своїми розмірами буде трохи більше, ніж модель попереднього покоління. Зокрема, його довжина складе 4970 мм, ширина - 1985, висота - 1870 мм, а колісна база - 2900 мм.

У салоні з'явиться нова мультимедійна система з 12,3-дюймовим дисплеєм і великим функціоналом.

З чуток, в лінійку двигунів увійдуть 3,5 л бензиновий бітурбо мотор V6 потужністю 415 к.с. і 3,3 л дизель. Також покупцям запропонують гібридну версію з 3,5 л двигуном потужністю 299 к.с. і електромотором потужністю 180 к.с.

Нагадаємо, Toyota планує офіційно представити новий Land Cruiser навесні 2021 року, тобто раніше, ніж очікувалося. Скільки він буде коштувати - поки не відомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ