Today.ua

Новий седан на заміну Logan виявився зовсім не дешевим

У Туреччині почалися продажі нового седана компанії Renault - Renault Taliant. Цей седан повинен замінити бюджетний Renault Logan, проте це навряд чи станеться, так як він коштує від 21 400 доларів.

Taliant побудовано на модульній платформі CMF-B. Його довжина становить 4396 мм, ширина - 1848 мм, висота - 1 501 мм, а колісна база - 2649 мм. Обсяг багажника - 628 літрів.

Від Logan він відрізняється радіаторною решіткою, оптикою, бамперами і задніми ліхтарями. Що ж стосується салону, то він багато в чому схожий на салон нового Renault Logan.

У лінійку двигунів входить 1,0-літровий атмосферний силовий агрегат потужністю 65 к.с. і 1,0-літровий турбомотор потужністю 90 л.с. Також покупцям запропонують версію, яка працює з автогазом. Коробка передач - механічна або варіатор.

Renault Taliant позиціонується як бюджетний седан. Він в модельній лінійці французького автогіганта на деяких ринках замінить Renault Logan. Правда, ціна у нього чомусь зовсім не бюджетна - від 21 400 до 26 100 доларів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Україні почалися продажі нового фургона Renault Express, призначеного для сімей і підприємців. У базовій комплектації він коштує від 454 400 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ