Today.ua

Новий пікап Tundra здивує весь світ, - дилери Toyota

Пікап Toyota Tundra нового, третього, покоління, якої з'явиться в продажу через кілька місяців, здивує весь світ. Він стане лідером в сегменті повнорозмірних пікапів. Таку заяву в інтерв'ю Automotive News зробив глава американської асоціації дилерів компанії Toyota.

Toyota провела в США зустріч зі своїми дилерами, під час якої розповіла їм подробиці про нову Tundra.

На жаль, дилери зберігають таємницю про пікап Tundra третього покоління, але говорять про нього з великим захопленням. Вони стверджують, що це буде найкращий автомобіль компанії Toyota, який вони бачили за останні п'ять років.

Звучить, погодьтеся, дуже інтригуюче, адже японський автогігант за останні п'ять років випустив багато класних автомобілів...

На даний момент відомо, що Toyota Tundra третього покоління створюється на платформе TNGA-F. Вона, за чутками, в топової версії отримає гібридний двигун V6 з подвійним турбонаддувом. Більше поки про цю новинку нічого не говорять.

Офіційна презентація Toyota Tundra нового покоління запланована на грудень 2021 року. Незабаром після цього пікап з'явиться у продажу.

Раніше стало відомо, що Toyota Land Cruiser нового покоління, який отримає індекс 300, буде мати версію з гібридною силовою установкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ