Today.ua

Новий Nissan X-Trail відкликають через задні крісла

Компанія Nissan відкликає понад 47 тисяч кросоверів Nissan Rogue поточного модельного року (в Україні ця модель продається під назвою X-Trail). Причина такого рішення полягає в проблемі з задніми кріслами.

Виявляється, у деяких кросоверів Rogue верхні страхувальні троси, що розміщуються на задніх кріслах, не були належним чином приварені до каркаса спинки автомобільного сидіння. А це важливо, тому що вони фіксують дитячі крісла. Помилку допустили на підприємстві, яке постачає компанії Nissan крісла.

Чи були через даний дефект зареєстровані нещасні випадки - не повідомляється. Nissan каже, що помилки припустилися не їхні співробітники і обіцяє надалі посилити контроль за постачальниками.

Всі кросовери Rogue ретельно перевірять і, якщо буде така необхідність, замінять задні крісла. Роботи, звичайно, проведуть безкоштовно.

В Україні Nissan X-Trail в базовій комплектації коштує від 599 490 гривень. У нього 6 подушок безпеки, кондиціонер, підігрів передніх сидінь, AM/FM/CD/MP3/AUX/USB, Bluetooth, 17-дюймові легкосплавні диски.

Нагадаємо, раніше Nissan представив оновлений позашляховик Nissan Pathfinder. Він отримав зміни в дизайні кузова і салону, а також сучасне устаткування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ