Today.ua

Новий Mitsubishi Outlander вже почали відправляти дилерам

Компанія Mitsubishi вже почала відправляти дилерам Mitsubishi Outlander нового, четвертого, покоління. Правда, поставки здійснюють тільки в Японії.

Кілька нових Outlander помітили на автовозі. Причому їх перевозили абсолютно без камуфляжу, хоча офіційна прем'єра цієї новинки ще не відбулася.

Mitsubishi Outlander нового покоління побудовано на тій же платформі, що і Nissan Rogue. Зовні він схожий на концепт Engelberg Tourer, який публіці показали два роки тому на Женевському автосалоні.

Він оснащується чотирициліндровим 2,5 л бензиновим двигуном потужністю 184 к.с., який працює разом з варіатором. Покупцям в подальшому запропонують версію з гібридною силовою установкою на основі 2,4 л бензинового мотора.

В Україні Mitsubishi Outlander в базовій комплектації з 2,0 л двигуном і з варіатором коштує від 685 000 гривен. Топова версія з 2,4 л мотором коштує 990 000 гривень.

Раніше стало відомо, що в США відкликають 21 758 кросоверів Mitsubishi Outlander і Outlander Sport 2016 модельних років через можливі проблеми зі стоянковим гальмом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ