Today.ua

Новий Mercedes-Maybach EQS помітили у мінімальному камуфляжі

Фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів новий електричний кросовер Mercedes-Maybach EQS, який тестують у мінімальному камуфляжі. У продажу він з'явиться у 2023 році.

Концепт Mercedes-Maybach EQS уперше показали у вересні 2021 року під час автосалону у Мюнхені, Німеччина. З того часу фотошпигуни кілька разів бачили його під час тестів на дорогах загального користування, але тільки тепер його випробовують у мінімальному камуфляжі.

Судячи з цих шпигунських фотографій, Mercedes-Maybach EQS зовні не сильно відрізнятиметься від свого концепту. А ось у салоні відмінностей між ними буде більше. Але серійна версія, як і концепт, матиме триекранну інформаційно-розважальну систему MBUX Hyperscreen (з гіпердисплеєм), кермо-штурвал, а також рельєфні крісла з тонкими спинками і вставками з рожевого золота. У кожного пасажира є доступ до планшета та електрорегулювань. Загалом у салоні має бути більше елементів від Maybach.

Яку електричну силову установку отримає цей розкішний кросовер - ще не відомо. Можливо, він її запозичить у EQS SUV 580 4Matic. Значить, її потужність може становити 536 к.с. і 858 Нм крутного моменту. Очікується, що запас ходу буде близько 600 км.

Mercedes почне продавати Mercedes-Maybach EQS у 2023 році. Скільки він коштуватиме – оголосять пізніше. Зрозуміло, що він буде дорожчим, ніж EQS 580 4Matic у топовій комплектації, який коштує 130 000 доларів.

Нагадаємо, що раніше Mercedes-Benz показав новий хетчбек Mercedes B-Class.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ